Keukenklassieker: de hamburger
In de keuken kun je pas experimenteren als je de basis onder de knie hebt. Daarom ontleden we elke maand een klassieker. Deze keer: hamburgers.
In de keuken kun je pas experimenteren als je de basis onder de knie hebt. Daarom ontleden we elke maand een klassieker. Deze keer: hamburgers.
In de keuken kun je pas experimenteren als je de basis onder de knie hebt. Daarom ontleden we elke maand een klassieker. Deze keer: kip tikka masala.
In de keuken kun je pas experimenteren als je de basis onder de knie hebt. Daarom ontleden we elke maand een klassieker. Deze keer: heerlijke witlof met zalige ham uit de oven.
In de keuken kun je pas experimenteren als je de basis onder de knie hebt. Daarom ontleden we elke maand een klassieker. Deze maand: asperges. We krijgen maar niet genoeg van het witte goud, klassiek bereid of met een twist!
De Nederlandse keuken is in de loop der eeuwen verrijkt en aangevuld met Aziatische invloeden, met name uit Nederlands-Indië. Culinair journaliste Marijke Sterk heeft twee bijzondere recepten voor u.
Deze linzensalade is lekker, gezond en eenvoudig te maken. Perfect als lunch, bijvoorbeeld na het sporten!