Getty Images
Verras uzelf met deze pittige vis uit de oven. Dit gerecht kent een bereidingstijd van 30+ minuten.
Ingrediënten
- 1 sjalot
- 2 tomaten
- ½ rood pepertje
- 1 eetlepel nasikruiden (zakje)
- 2 eetlepels ketjap
- 1 dl groentebouillon
- 200 gram koolvisfilet
- ½ citroen
Bereiding
- Warm de oven voor op 200° C.
- Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.
- Was de tomaten en snijd ze in parten.
- Snijd het stukje peper in reepjes.
- Roer de nasikruiden door de ketjap en de bouillon en voeg de sjalot, de parten tomaat en de peper toe.
- Schep dit in een ovenvaste schaal.
- Bestrooi de vis met peper en leg de vis in de schaal.
- Snijd de gewassen citroen in parten en schik ze om de vis.
- Laat de vis in het midden van de oven in 15 minuten gaar worden.
Voedingswaarden per persoon
Recept | Menu | |
---|---|---|
Energie | 165 kcal | 355 kcal |
Eiwit | 25 gram | 30 gram |
Koolhydraten | 15 gram | 45 gram |
Vet | 2 gram | 5 gram |
Verzadigd vet | 0 gram | 1 gram |
Vezels | 1 gram | 9 gram |
Bron
- Voedingscentrum