Iedereen chefkok.
Nagerecht voor 2 personen, bereidingstijd: 0-15 minuten.
Lekker met als hoofdgerecht lamsfilets met hazelnootsaus, witlof en aardappelen.
Ingrediënten
- 1 doosje bramen (125 gram)
- 1 dl rood druivensap
- 1 schijf citroen
- 2 theelepels maïzena
- 2 bolletjes bosvruchtensorbetijs
Bereiding
- Was de bramen. Breng het druivensap met de schijf citroen aan de kook. Voeg de bramen toe en laat ze een minuut mee warmen.
- Verwijder de schijf citroen.
- Meng de maïzena aan met een lepel water en bind hiermee het druivensap.
- Schep in glazen coupes en bolletjes bosvruchtensorbetijs en verdeel de warme bramen er over.
Lekker met als hoofdgerecht lamsfilets met hazelnootsaus, witlof en aardappelen.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | ||
Energie | 115 kcal | |
Eiwit | 1 gram | |
Koolhydraten | 25 gram | |
Vet | 1 gram | |
Verzadigd vet | 0 gram | |
Vezels | 2 gram |
Bron
- Voedingscentrum