Een voorgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 15-30 minuten.
Ingrediënten
- 200 gram oesterzwammen of champignons
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes peterselie
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiding
- Maak de paddestoelen schoon.
- Snijd de oesterzwammen in repen of de champignons in vieren.
- Maak de knoflook schoon en snijd de teentjes in plakjes.
- Was de peterselie en knip het klein.
- Verwarm de olie en fruit hierin de knoflook goudgeel.
- Voeg de paddestoelen toe en bak ze op hoog vuur gaar.
- Neem de pan van het vuur en meng er de peterselie, peper en weinig zout door.
- Geef de paddestoelen op kamertemperatuur.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht pizza al tonno en een tomatensalade.
Voedingswaarden per persoon | |
Recept | |
Energie | 70 kcal |
Eiwit | 4 gram |
Koolhydraten | 1 gram |
Vet | 5 gram |
Verzadigd vet | 1 gram |
Vezels | 3 gram |