Getty Images
Maak zelf Roti met verschillende kruiden en specerijen.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 4 eieren
- 2 aardappelen
- 3 uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1/2 eetlepel masala
- 1 madam Jeanet of andere peper
- 2 tomaten
- 400 gram kousenband
- 2 bruine of volkoren roti
Bereiding
- Kook de eieren hard.
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
- Pel de uien en de knoflook en snijd het in snippers.
- Verwarm 1 eetlepel margarine en fruit hierin 2 uien en 1 teentje knoflook. Bak de gemalen komijn en de massala mee tot het gaat geuren.
- Was de madam Jeanet.
- Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
- Doe de tomaten, de hele madam Jeanet, de blokjes aardappel en 100 ml water bij de uien en laat dit 10 minuten stoven.
- Maak de kousenband schoon en snijd ze in stukjes.
- Bak de rest van de ui en de knoflook in de andere lepel margarine glazig.Voeg de kousenband toe met een scheutje water en kook de groente in ca. 8 minuten gaar.
- Pel de eieren en snijd ze in parten. Warm de parten ei in de saus op.
- Verwijder de madam Jeanet. Geef de saus met de kousenband en een roti.
Voedingswaarden
Energie
630kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
65 gram
Vezels
10 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
5 gram
Zout
1300 milligram
Bron
- Voedingscentrum