Getty Images
De PPP-salade staat garant voor lekker genieten. Je eet hem met een frisse komkommersalade of een groene salade met pittenmix en een beetje gerookte kip.
Aantal personen
4
Ingrediënten
- • 375 gram Pasta farfalle
- • 1 bosje basilicum
- • 40 gram Pijnboompitten (½ doosje)
- • 40 gram geraspte Parmezaanse kaas
- • 1 teentje knoflook
- • grof gemalen peper
- • 1 scheutje olijfolie
Bereiding
• Kook de pasta en laat hem afkoelen
• Hak de basilicum fijn
• Hak de knoflook fijn
• Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan
• Meng de pasta met de knoflook, pijnboompitten, kaas, peper, basilicum en olie
• Proef en voeg eventueel wat meer peper toe
Tip:
Deze frisse pastasalade is extra lekker met wat zongedroogde tomaatjes, olijfjes en spinazie!
Voedingswaarden
Energie
234kcal
Bron
- Nederlandse Hartstichting