PPP-salade

Getty Images

De PPP-salade staat garant voor lekker genieten. Je eet hem met een frisse komkommersalade of een groene salade met pittenmix en een beetje gerookte kip.

Aantal personen 
4

Ingrediënten

  • • 375 gram Pasta farfalle
  • • 1 bosje basilicum
  • • 40 gram  Pijnboompitten (½ doosje)
  • • 40 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • • 1 teentje knoflook
  • • grof gemalen peper
  • • 1 scheutje olijfolie

Bereiding

• Kook de pasta en laat hem afkoelen
• Hak de basilicum fijn
• Hak de knoflook fijn
• Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan
• Meng de pasta met de knoflook, pijnboompitten, kaas, peper, basilicum en olie
• Proef en voeg eventueel wat meer peper toe

Tip:
Deze frisse pastasalade is extra lekker met wat zongedroogde tomaatjes, olijfjes en spinazie!

Voedingswaarden

Energie 
234kcal
Auteur 
Bron 
  • Nederlandse Hartstichting