Neem een kijkje in ons weekmenuarchief! Alle heerlijke en gezonde recepten van voorgaande weken op een rij. U vindt hier het huidige weekmenu.
Deze weekmenu's zijn samengesteld door het Voedingscentrum.
2013
Week 33
- Maandag: omelet met courgette
- Dinsdag: vis op z'n Vietnamees
- Woensdag: spaghetti met doperwtjes en rauwe ham
- Donderdag: orientaalse snijbonen
- Vrijdag: quesadillas met gerookte kip
- Zaterdag: Italiaanse broodsoep, gemarineerde bramen
- Zondag: koude tomatensoep, gegrilde sardines, rode bessensorbet
- Balansdag: viscurry met tomaat
Week 32
- Maandag: bleekselderijsalade met sinaasappel
- Dinsdag: tilapiepakjes met pasta
- Woensdag: zomers linzensalade
- Donderdag: geroerbakte currynoedels met bief
- Vrijdag: coq au vin blanc
- Zaterdag: komkommer in het groen met tartaar, honingyoghurt met bramen
- Zondag: artisjok met groene dip, gemarineerde varkensfiletlapjes, aardbeienijs
Week 31
- Maandag: gegrilde venkel
- Dinsdag: mie goreng
- Woensdag: krieltjessalade met gerookte forel
- Donderdag: lamsragout
- Vrijdag: empanadas
- Zaterdag: kipsalade met kerriedressing, Bosvruchtenijs met warme bramen
- Zondag: kleurige vegetarische barbecuespiesen, gegrilde ananas
Week 30
- Maandag: Spinazie-ovenschotel met vegetarische reepjes
- Dinsdag: Andijviesalade met kruidencroutons
- Woensdag: Gevuld brood
- Donderdag: Gegrilde zalm met ansjovis
- Vrijdag: Witte bonensalade met citroen en koriander
- Zaterdag: Zomerse tomatensoep, zomerfruit met meringues
- Zondag: Gevulde meloen, pastasalade van Ingeborg, Muntfizz
Week 29
- Maandag: noedelsalade met tofu en cashewnoten
- Dinsdag: Kalkoenbiefstuk met groene pepersaus
- Woensdag: tagliatelle met groente en noten
- Donderdag: Koolrabi-ijsbergsalade
- Vrijdag: pittige bonenburgers op een broodje
- Zaterdag: zomerse couscous, rabarbertaartje
- Zondag: visspiesen met mangomosterd, nectarines op de barbecue met citroenijs
Week 28
- Maandag: Quinoasalade
- Dinsdag: Doperwtjes met gember
- Woensdag: paprikapasta met vis
- Donderdag: Krieltjes met bacon en room
- Vrijdag: mie met kalkoen, bamboescheuten en champignons
- Zaterdag: Griekse rijst, wafel met rode bessen
- Zondag: koude komkommersoep, drie bonensalade, aardbeienspiesjes
Week 27
- Maandag: Omelet met bosuitjes en kaas
- Dinsdag: Gehaktballetjes in rode wijn
- Woensdag: Franse vissoep
- Donderdag: aardappelcurry
- Vrijdag: Spinaziesalade met geitenkaascroutons
- Zaterdag: Hollandse nieuwe met aardappelsalade, kersencompote
- Zondag: Turkse gehaktspiespjes met paprikadip, framozenfloat
Week 26
- Maandag: Griekse aardappelen
- Dinsdag: varkenshaasje met salsa en rode ui
- Woensdag: spaghetti met tuinboontjes, room en ham
- Donderdag: Andalusische sperziebonen
- Vrijdag: tofu met een korstje
- Zaterdag: visburgers met een broodje en aardbeienkwarkshake
- Zondag: koude meloensoep, Italiaanse kip met groente en cappuccinoroom
Week 25
- Maandag: bulgursalade
- Dinsdag: gesmoorde tuinboontjes
- Woensdag: Mexicaanse bonensoep
- Donderdag: forel met olijvensaus
- Vrijdag: geroerbakte andijvie met kummel
- Zaterdag: courgettesoep met olijven en kappertjes en frittata van uien met geitenkaas
- Zondag: auberginepuree, Marokkaanse gehaktkoekjes en kiwi met saus
Week 24
- Maandag: groentetajine
- Dinsdag: Bloemkoolsalade met de Franse slag
- Woensdag: Bonensalade met tonijn
- Donderdag: Karbonade gevuld met kruiden
- Vrijdag: rucola-tomatensalade
- Zaterdag: aspergesalade, rabarbercompote met aardbeien
- Zondag: kippenbouillon met taugé, roerbakreepjes met wasabi, citroentaartje
Week 23
- Maandag: couscoussalade met groente en roerbakblokjes
- Dinsdag: geroerbakte filetlapjes met peultjes en noten
- Woensdag: linzencrèmesoep
- Donderdag: visnuggets met tomatensalsa
- Vrijdag: kip piri piri
- Zaterdag: quinoa met lentegroente en rødrød med fløde.
- Zondag: salade met sjalottendressing, runderrolletjes met pesto, ijs en aardbeien
Week 22
- Maandag: tarwe met groente, tofu en noten
- Dinsdag: Franse stamppot met bloemkool
- Woensdag: kippenbouten in hoisinsaus
- Donderdag: Mexicaanse soep
- Vrijdag: gestoofde tilapia met erwtjes
- Zaterdag: aardappelsalade met groente en ei, appelkwark
- Zondag: romige bloekool waterkerssoep, asperges met amandelkruimels, gestoofde rabarber
Week 21
- Maandag: beenham met appel, aardbei-amarettidessert
- Dinsdag: linzensalade met walnoten en geitenkaas
- Woensdag: macaroni met courgette en groene roomsaus
- Donderdag: gehaktschotel
- Vrijdag: aardappelstoofschotel met vegetarische blokjes
- Zaterdag: kip op stok, kiwi met gembersiroop
- Zondag: gegratineerde artisjokken, forel met olijvensaus, aardbeiensoep
Week 20
- Maandag: Gestoofde aubergines
- Dinsdag: Chinese gehaktballetjes
- Woensdag: Vloerbrood gevuld met groente en makreel
- Donderdag: Aardappelomelet
- Vrijdag: Hollandse kapucijners
- Zaterdag: Pasta met kip en pesto en vanillekwark met sinaasappel
- Zondag: spinaziesoep, aspergesalade met garnalen, flensje met abrikozenmoes
Week 19
- Maandag: groentestoofschotel met kikkererwten
- Dinsdag: andijvie met olijven en kappertjes
- Woensdag: macaronischotel met courgette
- Donderdag: gegrilde vis met chermoula
- Vrijdag: tofu met hete saus
- Zaterdag: salade met varkenshaasreepjes en venkel en cafe frais
- Zondag: kruidensalade met sperzijboontjes, kalkoencurry met groente en rozijnen, aardbeiensoep
Week 18
- Maandag: wokschotel met vegetarische mix en aardappelpartjes
- Dinsdag: wortel-linzensoep en oranjemuffins
- Woensdag: citroenrisotto
- Donderdag: savooiekoolsalade met sinaasappelsaus
- Vrijdag: gevulde spinazieomelet
- Zaterdag: spaghettinimet asperges en zalm, citroensorbet met appel
- Zondag: heldere hete soep, lamskebab met tomatensaus, aardbei-rabarbersaus
Week 17
- Maandag: Maïs-eierkoek
- Dinsdag: auberginestoofpot
- Woensdag: macaroni met champignons
- Donderdag: Italiaans stamppotje met veldsla
- Vrijdag: vegetarische burger met pittige saus
- Zaterdag: Surinaamse vispastei, banaan-ananasshake
- Zondag: kervelsoep, kip met abrikozen, orange fool
Week 16
- Maandag: tofu met cidersaus
- Dinsdag: penne met venkel, salami en tomaat
- Woensdag: spinaziesalade met croutons
- Donderdag: Indiase pompoencurry met kidneybonen
- Vrijdag:geroerbakte varkenshaas met prei
- Zaterdag makreelbroodje, gegrilde banaan met limoen
- Zondag: Thaise salade, kaneelkip uit de oven, gebakken ananas
Week 15
- Maandag: lentestamppot
- Dinsdag: geroerbakte varkensvleesreepjes met tapenade
- Woensdag: spaghetti alla molliche
- Donderdag: pittige vis uit de oven
- Vrijdag: rijstepot
- Zaterdag: kapucijnerschotel, kwark met mango
- Zondag: geroosterd brood met olijvencrème, kip met venkel, anijskoekjes
Week 14
- Maandag: kippenbouilon, spinaziesalade en gevulde paaseieren
- Dinsdag: kruidige pilav met tofu
- Woensdag: tagliatelle met kip en prei
- Donderdag: Spaanse stoofpot
- Vrijdag: zalmsticks met aardappelpartjes in de oven
- Zaterdag: courgette-tomatengratin, yoghurt met gegrilde sinaasappel
- Zondag: garnalensalade, varkensoester met champignons, meloen met gember
Week 13
- Maandag: stamppot met gemengde groente
- Dinsdag: venkel-citrussalade
- Woensdag: Indiase garnalen
- Donderdag: kalkoen met pruimenchutney
- Vrijdag: Chinese kool met gember
- Zaterdag: ensalada Valenciana, Gevulde taco's met salsa, kaneelpeertjes met vanillevla
- Zondag: kokossoep, lamsvlees in yoghurtmarinade, citroenijs met kaneeldruiven
Week 12
- Maandag: eieren uit de oven
- Dinsdag: tarwe met champignons en tomaat
- Woensdag: kabeljauw in chilisaus
- Donderdag: kikkererwtenburgers
- Vrijdag: kip in sinaasappelsaus
- Zaterdag: roggebrood met cottage cheese en noten borsjt, ananas-kokostrifle
- Zondag: zalmtartaar onder knapperig deksel, aardappel-sjalottenpuree, gevulde peer
Week 11
- Maandag: gekarameliseerde koolraap
- Dinsdag: kipfilet met zuurkool
- Woensdag: pasta met vis
- Donderdag: pittige paksoi met tempé
- Vrijdag: gevulde pannenkoeken
- Zaterdag: baked beans, stoofpeertjes met custardsaus
- Zondag: bloemkoolsoep, Duitse biefstuk, chocoladeflan
Week 10
- Maandag:schorseneren-ovenschotel van Merle
- Dinsdag: lofsalade met sesamdressing
- Woensdag: krokante kip
- Donderdag: macaroni met gegripde groente en vegetarische balletjes
- Vrijdag: viskoekjes ikan goreng
- Zaterdag:Ierse stamppot, potpruimen
- Zondag: toast met makreel, kalfsoester met sherry-notensaus, kiwi met gembersiroop
Week 9
- Maandag: gratin van boerenkool
- Dinsdag: kip met noedels in de wok
- Woensdag: gehaktballetjesgoelasj
- Donderdag: gesmoord witlof met sinaasappel
- Vrijdag: auberginetajine met kikkererwten
- Zaterdag: chowder van garnalen, gevulde kruidcakejes
- Zondag: bouillon met zongedroogde tomaatjes, uienrisotto, warme vla met fruit
Week 8
- Maandag: hutspot met mosterdreepjes
- Dinsdag: warme wintersalade
- Woensdag: ravioli met spinazie en rauwe ham
- Donderdag: pepesan
- Vrijdag: tortilla met bosuitjes
- Zaterdag: chili con carne van Jan, snel abrikozentaartje
- Zondag: haringsalade, schorseneren met champignons, gevulde peer met honing
Week 7
- Maandag: quinoa met groente en walnoten
- Dinsdag: gegrilde witlof met sinaasappeldressing
- Woensdag: Italiaanse aardappelschotel
- Donderdag: hartverwarmende pompoensoep en een coupe d'amour
- Vrijdag: mie met chiligarnalen
- Zaterdag: tostada met gerookte kip en pepertjes, mangocoupe
- Zondag: crostini met sardinepuree, pasta met Merguezworstjes, kruidige sinaasappeldrank
Week 6
- Maandag: ovenschotel met pastinaak
- Dinsdag: rode koolsalade met honingdressing
- Woensdag: aardappelpizza
- Donderdag: stamppot met spruitjes en olijven
- Vrijdag: snelle bonensoep
- Zaterdag: kokosrijst met doperwtjes en gestoofd fruit
- Zondag: gestoomde loempia's, Thaise noedels en gegrilde ananas
Week 5
- Maandag: winterse ovenschotel
- Dinsdag: koolsalade met yoghurtdressing
- Woensdag: bief en bier
- Donderdag: Italiaanse vis uit de oven
- Vrijdag: winterposteleinsalade
- Zaterdag: wrap met korianderchili en fruitsalade met cranberries
- Zondag: toast met rucolaspread, kalfslapje met limoensaus, vruchtensoep
Week 4
- Maandag: knolselderijsoep met chili-olie
- Dinsdag: pot-au-feu met kip
- Woensdag: macaroni met geroosterde paprikasaus
- Donderdag: vis met mosterkorstje
- Vrijdag: geroerbakte prei met sesamzaad
- Zaterdag: aubergine met feta, pizzaburger en abrikozenshake
- Zondag: gekruide linzensoep, kipspiesjes met couscous en groente, gekruide koffie
Week 3
- Maandag: winterse bonensoep
- Dinsdag: rode bietjes met grapefruit
- Woensdag: spaghetti al tonno
- Donderdag: gemarineerde kip met ananas en bosuitjes
- Vrijdag: boerenkool met vegetarische reepjes en paddestoelen
- Zaterdag: mie met mosselen, mandarijnentoetje
- Zondag: rettichsalade, biefstuk met paprikasaus, appelcake
Week 2
- Maandag: varkensvlees met olijven
- Dinsdag: tofu in zwarte bonensaus
- Woensdag: kerrierijst
- Donderdag: rode kool met appeltjes
- Vrijdag: lasagne met gegrilde groente
- Zaterdag: varkensvleescurry met aubergine, mango met limoensoep
- Zondag: frisse wortelsoep, in sinaasappelsap gestofde eendenbout, koffie Borgia
2012
Week 52
- Maandag: Linzensoep
- Dinsdag: Paprikadip
- Dinsdag: Marokkaanse vissoep
- Dinsdag: Gevulde aubergines
- Dinsdag: Gouden taart met citrussiroop
- Woensdag: Kappertjes-tomatensalade met boerenbroodcroutons
- Woensdag: Kastanjesoep
- Woensdag: Krokante kikkererwtenkoekjes met rode uienchutney
- Woensdag: Mangoijs met sesamwafeltje
- Donderdag: pizza
- Vrijdag: rode bietjesstamppot met tofu
- Zaterdag: pasta met kip en pesto
- Zaterdag: yoghurt met cranberries
- Zondag: peperwater
- Zondag: indiase pompoencurry met kikkererwten
- Zondag: mangolassi
Week 51
- Maandag: Surinaamse stamppot met wortel, kokos en vegetarische reepjes
- Dinsdag: De zoetste spruitjes
- Woensdag: Pasta marinara
- Donderdag: Thaise tempékoekjes
- Vrijdag: Spinazie met champignons
- Zaterdag: pittige bonensoep met koriander
- Zaterdag: dadel-druivensalade
- Zondag: preisoep met gerookte forel
- Zondag: kalkoenragout met zuurkool
- Zondag: gevulde appel
Week 50
- Maandag: Groentestoofschotel met kikkererwten
- Dinsdag: Stamppot met wintergroente en shoarmavlees
- Woensdag: Pasta met worst
- Donderdag: pangasius met een garnalenkorstje
- Vrijdag: Luchtige Roquefortomelet
- Zaterdag: groentepilaf met ham
- Zaterdag: kiwitaartje
- Zondag: mais-paprikasoep
- Zondag: kip met zilveruitjes
- Zondag: gevulde peer met honing
Week 49
- Maandag: Bruine bonen met kleurige groente
- Dinsdag: Boerenkool gestoofd met mosterd
- Woensdag: Spaanse gehaktballetjes
- Donderdag: Wortelsalade met sinaasappel
- Vrijdag: Cannelloni met notenragout
- Zaterdag: orange fool
- Zaterdag: kipsalade met kerriedressing
- Zondag: rode uiensoep
- Zondag: papillot met zalm en prei
- Zondag: stoofpeertjes met custardsaus
Week 48
- Maandag: Couscousschotel met groente
- Dinsdag: Venkel met sinaasappel en munt
- Woensdag: Kippenbouten in de braadzak
- Donderdag: Lintmacaroni met kabeljauw en olijven
- Vrijdag: kapucijners met paksoi en ananas
- Zaterdag: mie goreng
- Zaterdag: mangosalade met kokos
- Zondag: paprikarolletje
- Zondag: risotto met paddenstoelen
- Zondag: bosvruchtensoufflé
Week 47
- Maandag: Stamppotje met rode biet
- Dinsdag: Tofu in een pakje
- Woensdag: Tagliatelle met cantharellen
- Donderdag: Gegrilde zalm met kappertjes
- Vrijdag: Witte bonen-wortelsoep
- Zaterdag: rijst met kip en sperzieboontjes
- Zaterdag: yoghurt met gegrilde sinaasappel
- Zondag: preisoep met gerookte forel
- Zondag: entrecotes met kruidenjus
- Zondag: abrikozenkoek
Week 46
- Maandag: geroerbakte witlof
- Dinsdag: Kip in champignonsaus
- Woensdag: Mie met rundvlees en paksoi
- Donderdag: veldsla met krokante hamreepjes
- Vrijdag: gemarineerde vis
- Zaterdag: Tortilla met ui en kikkererwten
- Zaterdag: gevulde appel met toffeesaus
- Zondag: pittige doperwtensoep
- Zondag: karbonade gevuld met kruiden
- Zondag: ijs met warme druiven
Week 45
- Maandag: Rode linzensoep met shiitake
- Dinsdag: Zoete koolraap met specerijen
- Woensdag: Kruidige couscous
- Donderdag: Rode koolsalade met sinaasappel en mosterd
- Vrijdag: Drumsticks in pittige tomatensaus
- Zaterdag: Pittige pompoensoep
- Zaterdag: Ovenschotel
- Zondag: Tuinbonensalade met olijven
- Zondag: geroerbakte biefstuk
- Zondag: Gegrilde vijgen
Week 44
- Maandag: Spaghetti met tomaat en basilicum
- Dinsdag: Kiprollade met abrikozensaus
- Woensdag: Stamppot groene kool
- Donderdag: Mie met paprika en kip
- Vrijdag: Mosselen in witte wijn
- Zaterdag: Curry van gemengde groente, aardappelen en ei
- Zaterdag: Ananas met munt
- Zondag: Funghi trifolati
- Zondag: Pizza al tonno
- Zondag: Sinaasappelgranita
Week 43
- Maandag: Tajine met kalkoen en sinaasappel
- Dinsdag: Witte koolsalade
- Woensdag: Snelle bonenpot
- Donderdag: Forel in Italiaanse tomatensaus
- Vrijdag: Zoetzure tofu
- Zaterdag: Poolse zuurkoolsoep
- Zaterdag: Appelkruimeltoetje
- Zondag: Paddestoelenbundeltje
- Zondag: Varkenshaasje op z'n Provençaals
- Zondag: Peer met mascarponecrème
Week 42
- Maandag: Stoofpotje met pikante pompoen
- Dinsdag: Kapucijnersoep
- Woensdag: Macaroni met tonijn en pesto
- Donderdag: Vlaamse karbonade
- Vrijdag: Kruidig roerei
- Zaterdag: Enchilada met kip
- Zaterdag: appel met honing en cranberries
- Zondag: caesar salade
- Zondag: venkelsalade met citroen
- Zondag: gestoofde pruimen met room
Week 41
- Maandag: Selderijstamppot
- Dinsdag: Gemarineerde kipreepjes
- Woensdag: Spaanse eierschotel
- Donderdag: Bruine bonen met appel en mosterd
- Vrijdag: Mosselen in currysaus
- Zaterdag: schelpjespasta met ham en tomatenpesto
- Zaterdag: abrikozenmousse
- Zondag: bouillon met oesterzwammen
- Zondag: Chinese koolsalade met zongedroogde tomaatjes
- Zondag: pruimentaart voor Riet
Week 40
- Maandag: Stoofpot van bonen en tomaat
- Dinsdag: Witlofsalade met cranberries en druiven
- Woensdag: Pasta met tomaten en spek
- Donderdag: Andijvie met champignons
- Vrijdag: Kerrienoedels met tilapia en groente
- Zaterdag: Zoetzure kip
- Zaterdag: Yoghurt met gegrilde sinasappel
- Zondag: Pestochampignons
- Zondag: Varkenshaas met salie
- Zondag Blueberry muffins
Week 39
- Maandag: Gevulde courgette
- Dinsdag: Kalkoenfilet met Italiaanse saus
- Woensdag: Bami goreng
- Donderdag: Mosselsoep met linzen en kokos
- Vrijdag: Bloemkool met bosui en mosterd
- Zaterdag: Champignonsoep
- Zaterdag: Broodjes met rauwkost
- Zaterdag: Yoghurt met frambozencompote
- Zondag: Humus met groente
- Zondag: Gehaktballetjes in groentesaus
- Zondag: Kruidige yoghurt
Week 38
- Maandag: Kapucijnersalade met tomaten en rucola
- Dinsdag: Andijviesalade met pestodressing
- Woensdag: Risotto met gegrilde garnalen
- Donderdag: Tofu met sambal en mango
- Vrijdag: Zoetzure selderij
- Zaterdag: Mosterdsoep
- Zaterdag: Provençaalse ovenschotel
- Zaterdag: Druivengelei met room
- Zondag: Haringrolletje
- Zondag: Aardappelen in paprikajus
- Zondag: Pruimenschoteltje
Week 37
- Maandag: Luchtige kruidenomelet
- Dinsdag: Koolrabisalade
- Woensdag: Penne met groente-kipmix
- Donderdag: Viskroketjes
- Vrijdag: Tortilla met gemengde groente
- Zaterdag: Tomatensoep met peterselieroom
- Zaterdag: Bramensurprise
- Zondag: Bretonse garnalensalade
- Zondag: Bief met sjalotjes in rode wijn
- Zondag: Watermeloencooler
Week 36
- Maandag: Aardappelschotel met broccoli en mosterdkip
- Dinsdag: Quinoa met groen en geel
- Woensdag: Tartaarballetjes met olijven
- Donderdag: Bamisoep
- Vrijdag: Bloemkool mimosa
- Zaterdag: Kruidig gevulde makreel
- Zaterdag: Gepocheerde perzik met amandeltjes
- Zondag: Salade met kappertjesdressing
- Zondag: Lamsfilet met hazelnootsaus
- Zondag: Bosvruchtenijs met warme bramen
Week 35
- Maandag: Groente met roerbakreepjes uit de wok
- Dinsdag: Koolrabi in mosterdroom
- Woensdag: Burger met groente en yoghurtdip
- Donderdag: Tabouleh met tomaten en kruiden
- Vrijdag: Kip met honing en citroen
- Zaterdag: Deens gevuld stokbrood
- Zaterdag: Courgettesoep met zalm
- Zaterdag: Reine claudedessert
- Zondag: Gevulde tomaten
- Zondag: Röstikoek met groente en salami
- Zondag: Peren-gembergranita
Week 34
- Maandag: Geroerbakt varkensvlees met bosui en kerrie
- Dinsdag: Tofu met sesamzaad
- Woensdag: Couscoussalade met makreel
- Donderdag: Courgette met zongedroogde tomaatjes
- Vrijdag: Wrap met korianderchili
- Zaterdag: Radicchio rosso met gekaramelliseerde walnoten
- Zaterdag: Gazpacho Andalou
- Zaterdag: Gepocheerde perziken
- Zondag: Haringsalade
- Zondag: Reuze ravioli met erwtjes, ham en kerstomaatjes
- Zondag: Fruit met amaretti
Week 33
- Maandag: Linzenkoekjes met feta
- Dinsdag: Vis op z'n Vietnamees
- Woensdag: Spaghetti met doperwtjes en rauwe ham
- Donderdag: Oriëntaalse snijbonen
- Vrijdag: Omelet met bosuitjes en kaas
- Zaterdag: Gemarineerde kip met naanbrood en raita
- Zaterdag: Nectarines op de barbecue met citroenijs
- Zondag: Maïssoep
- Zondag: Lamsvlees met abrikozen
- Zondag: Pruimenshake
Week 32
- Maandag: Bleekselderijsalade met sinaasappel
- Dinsdag: Tartaarballetjes met appel-honingchutney
- Woensdag: Geroerbakte currynoedels met bief
- Donderdag: Tilapiapakjes met pasta
- Vrijdag: Rode rijstsalade
- Zaterdag: Zomerse bonensoep Zaterdag: Ijssandwich
- Zondag: Ensalada verde
- Zondag: Spaanse kipschotel
- Zondag: Bebitas Frutas
Week 31
- Maandag: Gestoofde venkel
- Dinsdag: Koude soep uit Afrika
- Woensdag: Krieltjessalade
- Donderdag: Andijvie op z'n Italiaans
- Vrijdag: de drie gezusters
- Zaterdag: Gemarineerde kipspiesjes
- Zaterdag: Exotisch fruitpakketje
- Zondag: Gevulde paddestoelen
- Zondag: Biefstuk met kruiden-tomatensalsa
- Zondag: honingyoghurt met bramen
Week 30
- Maandag: Spinazie-ovenschotel met vegetarische reepjes
- Dinsdag: Bloemkoolsalade
- Woensdag:Gevuld brood
- Donderdag: Gegrilde zalm met ansjovisboter
- Vrijdag: Zomerse linzensalade
- Zaterdag:Tomatensoep met ravioli
- Zaterdag: Blauwe bessenshake
- Zondag: Artisjok met groene dip
- Zondag: Tofubuideltjes
- Zondag:Bosvruchtenijs met warme bramen
Week 29
- Maandag: Thaise noedelsoep
- Dinsdag: Kalkoenbiefstuk met groene pepersaus
- Woensdag: Pasta met tonijn, groente en kappertjes
- Donderdag: Spiesen met vanalles
- Vrijdag: Koolrabi-ijsbergsalade
- Zaterdag: Gevulde portabella's op de barbecue
- Zaterdag: Gepofte aardappel met frisse bieslookvulling
- Zaterdag: Zomerfruitcooler
- Zondag: Gevulde meloen
- Zondag: Zomerse couscous
- Zondag: Rabarbertaartje
Week 28
- Maandag: Kerrietofu met sinaasappelsaus
- Dinsdag: Forel en papillot
- Woensdag: Gekruide sperziebonen
- Donderdag: Krieltjes met bacon en room Vrijdag: Tuinbonensalade
- Zaterdag: Quinoasalade
- Zondag: Auberginepuree met brood
- Zondag: Griekse rijst
- Zondag: Wafel met rode bessen
Week 27
- Maandag: Omelet met oesterzwammen
- Dinsdag: Gehaktballetjes in rode wijn
- Woensdag: Macaronischotel met ham
- Donderdag: Chinese kool met gember
- Vrijdag: Spinaziesalade met geitenkaascroutons
- Zaterdag: Visspiesen met mangomosterd
- Zaterdag: Maïskolf met citroenboter
- Zondag: Kruidige bloemkoolsoep
- Zondag: Coq au vin blanc
- Zondag: Crème Catalana
Week 26
- Maandag: Farfalle met gerookte kip
- Dinsdag: Aardappelgratin met geitenkaas
- Woensdag: Varkenshaasje met salsa van rode ui
- Donderdag: Cajunsoep met vis
- Vrijdag: Pittige tuinboontjes
- Zaterdag: Jonge kapucijners met tomaat en ham
- Zaterdag: Aardbeiensmoothie
- Zondag: Aubergine met feta
- Zondag: Lamskoteletjes met gremolata
- Zondag: Kersencompote
Week 25
- Maandag: Maaltijdsoep met pittige groente
- Dinsdag: Kip in sinaasappelsaus
- Woensdag: Marokkaanse gehaktkoekjes
- Donderdag: Geroerbakte andijvie met kummel
- Vrijdag: Kippenlevertjes met doperwtjes en champignons
- Zaterdag voorgerecht: Courgettesoep met olijven en kappertjes
- Zaterdag hoofdgerecht: Naanbrood met eicurry
- Zaterdag nagerecht: Aardbeien met bessengelei
- Zondag voorgerecht: Haring met appelsalsa
- Zondag hoofdgerecht: Bief in rode wijnsaus
- Zondag nagerecht: Citroenrijst met rabarber
Week 24
- Maandag: Bloemkoolsalade met de Franse slag
- Dinsdag: Roerbakreepjes met wasabi
- Woensdag: Bonensalade met tonijn
- Donderdag: Karbonade gevuld met kruiden
- Vrijdag: Geroerbakte vegetarische reepjes met paksoi
- Zaterdagvoorgerecht: Radicchio rosso met pijnboompitten
- Zaterdag hoofdgerecht: Turks brood-pizza
- Zaterdag nagerecht: Rabarber met aardbeien
- Zondag voorgerecht: Aspergesoep
- Zondag hoofdgerecht: Currykipspiesjes
- Zondag nagerecht: Oranje muffins
Week 23
- Maandag: Gesmoorde tuinboontjes
- Dinsdag: Couscoussalade met groente en roerbakblokjes
- Woensdag: Visnuggets met tomatensalsa
- Donderdag: Kip piri piri
- Vrijdag: Linzen-tomatensoep met knoflookbroodjes
- Zaterdag voorgerecht: Champignons in witte wijn
- Zaterdag: Quinoa met lentegroente
- Zaterdag nagerecht: Rødrød med fløde
- Zondag voorgerecht: Garnalencocktail
- Zondag: Runderrolletje met pesto
- Zondag nagerecht: Krokant bakje met ijs en aardbeien
Week 22
- Maandag: Wraptortilla met krab
- Maandag nagerecht: Citroenpuddinkje met aardbeien
- Dinsdag: Tarwe met groente, tofu en noten
- Woensdag: Gevulde aardappelen Donderdag: Kippenbouten in hoisinsaus
- Vrijdag: Tilapia met pesto in de oven
- Zaterdag: Aardappelsalade met groente en ei
- Zaterdag nagerecht: Appelkwark
- Zondag voorgerecht: Romige bloemkool-waterkerssoep
- Zondag hoofdgerecht: Asperges met lenteboter
- Zondag nagerecht: Aardbeien-amarettidessert
Week 21
- Maandag: Kapucijnerschotel
- Dinsdag: Franse stamppot met bloemkool
- Woensdag: Forel gestoofd in mosterd
- Donderdag: Courgette-tomatengratin
- Vrijdag: Turkse kip met abrikozen
- Zaterdag: Maaltijdsalade met worst
- Zaterdag nagerecht: Aardbeiensoep met gember en room
- Zondag voorgerecht: Doperwtjessoep
- Zondag hoofdgerecht: Spaanse asperges
- Zondag nagerecht: Kiwi met gembersiroop
Week 20
- Maandag: Chinese gehaktballetjes
- Dinsdag: Courgette-aardappelschotel
- Woensdag: Geroerbakte kip met peultjes
- Donderdag: Vloerbrood gevuld met groente en makreel
- Vrijdag: Krokante tofublokjes
- Zaterdag: Minestrone
- Zaterdag nagerecht: Flensje met abrikozenmoes
- Zondag voorgerecht: Spinaziesoep
- Zondag hoofdgerecht: Beenham met appel
- Zondag nagerecht: Kaneelreepjes
Week 19
- Maandag: Andijvie met olijven en kappertjes
- Dinsdag: Wortel-linzensoep
- Woensdag: Penne met tonijnsaus
- Donderdag: Salade met varkenshaasreepjes en venkel
- Vrijdag: Tofu met zoetzuur
- Zaterdag: Hamburgermaaltijd
- Zaterdag: Icecream soda
- Zondag: Kruidensalade met sperzieboontjes
- Zondag: Kip in amandelsaus
- Zondag: Aardbeiensoep
Bron
- Voedingscentrum