Ovenheerlijk!
Een gerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van ongeveer 30 minuten.
Ingrediënten
Lekker met geroerbakte vegetarische reepjes en spinazie.
Hiervoor heb je nodig...
Ingrediënten
- 600 gram aardappelen
- 1 ei
- ½ dl kookroom light
- 1 dl halfvolle melk
- ½ theelepel oregano
- 1 teentje knoflook
- 75 gram zachte geitenkaas
- Warm de oven voor op 200° C.
- Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakken.
- Schik de aardappelplakjes dakpansgewijs in een ovenvaste schaal.
- Klop het ei met de room en de melk los.
- Voeg wat peper en oregano toe en pers het teentje knoflook er boven uit.
- Schenk dit over de aardappelen.
- Verkruimel de geitenkaas er over.
- Laat het gerecht in de hete oven in 45 minuten gaar en bruin worden.
Lekker met geroerbakte vegetarische reepjes en spinazie.
Hiervoor heb je nodig...
- 150 gram vegetarische roerbakstukjes
- 1 eetlepel olie
- 700 gram spinazie
Recept | Menu | |
Energie | 390 kcal | 625 kcal |
Eiwit | 15 gram | 35 gram |
Koolhydraten | 50 gram | 60 gram |
Vet | 10 gram | 25 gram |
Verzadigd vet | 7 gram | 9 gram |
Vezels | 4 gram | 10 gram |