Getty Images
Gezond en lekker.
Gerecht voor 2 personen, bereidingstijd: 0-15 minuten.
Ingrediënten
- 750 gram andijvie
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olijfolie
- Citroensap
Bereiding
- Maak de andijvie schoon en snijd de groente in repen.
- Laat de andijvie met aanhangend water slinken.
- Doe de andijvie in een vergiet en druk het vocht er zoveel mogelijk uit.
- Maak de knoflook schoon en snijd het teentje klein.
- Verwarm de olie in een wok of hapjespan en laat hierin de knoflook en de andijvie al omscheppend heet worden.
- Maak de groente op smaak met een drup citroensap en een beetje zout.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | Menu | |
Energie | 90 kcal | 440 kcal |
Eiwit | 3 gram | 30 gram |
Koolhydraten | 5 gram | 30 gram |
Vet | 6 gram | 20 gram |
Verzadigd vet | 1 gram | 4 gram |
Vezels | 3 gram | 5 gram |