Goed gevuld met rijst.
Een gerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
150 gram visfilet (bijv. koolvis)
Citroensap
2-3 theelepels cajunkruiden
100 gram zilvervliesrijst
1 groene paprika
250 gram broccoli
2 tomaten
6 dl visbouillon
50 gram garnalen
Bereiding
- Snijd de vis in stukjes en schep er wat citroensap, wat van de cajunkruiden en een beetje zout door.
- Zet de vis op een koele plaats weg.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Maak de groente schoon.
- Snijd de paprika in blokjes, de broccoli in roosjes en de tomaten in stukjes.
- Breng de visbouillon met cajunkruiden aan de kook.
- Laat de groente er 2 minuten in koken.
- Laat de blokjes vis in de bouillon in 2 minuten gaar worden.
- Warm de garnalen kort mee.
- Doe een flinke lepel rijst in een soepbord en schep er wat soep op.
Extra informatie
Allergie info: Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden per persoon
Recept | |
Energie | 360 kcal |
Eiwit | 30 gram |
Koolhydraten | 45 gram |
Vet | 5 gram |
Verzadigd vet | 1 gram |
Vezels | 7 gram |
Bron
- Voedingscentrum