Getty Images
Een recept voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten. Lekker en gezond!
Ingrediënten
- 2 grote trostomaten
- Stukje komkommer
- 25 gram rookvlees
- 5 olijven
Bereiding
- Was de tomaten, snijd er een kapje af en hol de tomaten uit.
- Bestrooi de tomaten van binnen met peper. Zet ze op de kop weg.
- Was het stukje komkommer en rasp het grof.
- Snijd het rookvlees klein en hak de olijven klein.
- Meng de geraspte komkommer met het rookvlees en de olijven en maak het op smaak met peper.
- Vul hiermee de tomaten en zet de kapjes er weer op.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht röstikoek met groente en salami.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | ||
Energie | 40 kcal | |
Eiwit | 4 gram | |
Koolhydraten | 3 gram | |
Vet | 1 gram | |
Verzadigd vet | 0 gram | |
Vezels | 1 gram | |
Zout | 0,85 gram |
Bron
- Voedingscentrum