Getty Images
Waarom zou u moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Deze vegetarische wokschotel is binnen 15 minuten klaar en is geschikt voor 2 personen. Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 300 gram vegetarische stukjes of reepjes
- 2 eetlepels olie
- 1 zak diepvries italiaanse roerbakgroente (400 gram)
- 1 teentje knoflook
- Ca. 600 gram aardappelpartjes (koelvak, voorgekookt)
- Italiaanse kruiden
- 50 gram olijven
Bereiding
- Bak de vegetarische blokjes in een wok of grote braadpan in de olie bruin. Voeg de groente toe en pers het teentje knoflook er boven uit.
- Roerbak de groente bijna gaar.
- Voeg de aardappelpartjes toe en roerbak ze enkele minuten mee.
- Maak het gerecht op smaak met peper en Italiaanse keukenkruiden.
- Geef er de olijven bij.
Voedingswaarden per persoon
Recept | |
---|---|
Energie | 630 kcal |
Eiwit | 25 gram |
Koolhydraten | 70 gram |
Vet | 25 gram |
Verzadigd vet | 5 gram |
Vezels | 15 gram |
Menu van de Week
Elke donderdag nieuwe recepten voor een hele week gezond en lekker eten in je mail ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van het Voedingscentrum en ontvang het Menu van de Week in je mailbox.
Bron
- Voedingscentrum