En ineens is het weer winter! Deze tijd van het jaar doet ons verlangen naar traditionele, winterse kost. In welke restaurants kunt u echt lekkere winterse gerechten verwachten?
Van ganzenlever, konijnenbout en wilde eend tot pompoensoep, stilton met port en tarte tartin. In welke restaurants kunt u genieten van de lekkerste winterkost?
Restaurant Lute in Ouderkerk aan de Amstel is een strak-moderne, prachtig verbouwde kruitfabriek. Een gevarieerde en exclusieve menukaart, goede combinaties van smaken. Een heerlijk wijnarrangement wordt bijgeschonken door attent personeel. Niet goedkoop, maar wel waar voor je geld. Op eerste en tweede kerstdag wordt een eclectisch kerstmenu geserveerd. Tip: de bijbehorende suites, ingericht door Marcel Wanders. Na een goede nachtrust vindt u het ontbijt aan de deur...
Wie een pareltje in Delft wil ontdekken, moet eens gaan kijken bij het sfeervolle Franse visrestaurant Les Copains. Fijne, attente en hoffelijke bediening die feilloos een passend glas wijn bij de gerechten vindt. Eten op sterrenniveau, maar dan met een mild prijskaartje. Het enige minpuntje is het enigszins gedateerde decor, maar gelukkig maakt de rest alles goed.
Op een fantastische locatie met een mooie tuin in Monnickendam vindt u Restaurant Posthoorn. Verfijnde culinaire verrassingen worden hier geserveerd door deskundige bediening en een uitstekende gastheer. Met veel vakkennis en enthousiasme legt de gehele brigade u hier in de watten. En drink gerust van de passende wijnen, want u logeert na afloop heerlijk in een van de prachtige kamers.
Top 5 winterse gerechten
- Lute, Ouderkerk a/d Amstel
Internationaal - Les Copains, Delft
Frans, vis - Posthoorn, Monnickendam
Frans - De Pauw, Groningen
Frans - Maik, Oisterwijk
Frans, internationaal
Voor u geselecteerd door