Getty Images
Een heerlijk recept voor een gevuld brood met ham en een mix van groenten. Het recept is geschikt voor twee personen en kent een bereidingstijd van 15-30 minuten. Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 1 klein bruin vloerbrood
- 6 olijven
- 1 eetlepel zilveruitjes
- 1 grote augurk
- 100 gram achterham
- 1 blikje doperwten
- 1 blikje maïskorrels
- 1 appel
- 100 gram selderijsalade
- 1 bosuitje
Bereiding
- Snijd het kapje van het brood en hol het brood enigszins uit.
- Hak de olijven, de zilveruitjes en de augurk klein.
- Snijd de ham in stukjes.
- Laat de doperwtjes en de mais uitlekken.
- Schil de appel en snijd hem in blokjes en meng ze direct door de selderijsalade tegen het verkleuren.
- Was het bosuitje en snijd het in ringen.
- Meng alles door elkaar en maak het op smaak met wat peper.
- Vul hiermee het brood en plaats het kapje er weer op.
Voedingswaarden per persoon
Recept | |
---|---|
Energie | 545 kcal |
Eiwit | 25 gram |
Koolhydraten | 75 gram |
Vet | 15 gram |
Verzadigd vet | 3 gram |
Vezels | 15 gram |
Bron
- Voedingscentrum