Een heerlijke traktatie.
Gerecht voor 2 personen, bereidingstijd: 30+ minuten.
Ingrediënten
- 1 doosje bramen (125 gram)
- 1 dl rood druivensap
- 1 schijf citroen
- 2 theelepels maïzena
- 2 bolletjes bosvruchtensorbetijs
Bereiding
- Was de bramen. Breng het druivensap met de schijf citroen aan de kook. Voeg de bramen toe en laat ze een minuut mee warmen. Verwijder de schijf citroen. Meng de maïzena aan met een lepel water en bind hiermee het druivensap.
- Schep in glazen coupes en bolletjes bosvruchtensorbetijs en verdeel de warme bramen er over.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | ||
Energie | 115 kcal | |
Eiwit | 1 gram | |
Koolhydraten | 25 gram | |
Vet | 1 gram | |
Verzadigd vet | 0 gram | |
Vezels | 2 gram |
Bron
- Voedingscentrum