Kon elke dag maar zo'n dag zijn!
Een hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
- ½ citroen (alleen de schil)
- 4 takjes peterselie
- 1 teentje knoflook
- 4 lamskoteletten
- 1½ eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
- Rasp voor de gremolata de schil van de schoongeboende citroen.
- Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
- Meng de peterselie met de geraspte citroenschil en pers het teentje knoflook er boven uit.
- Bestrooi de lamskoteletten met peper en beetje zout.
- Bak het vlees in de hete margarine in ca. 6 minuten bruin.
- Neem de koteletjes uit de pan en leg ze op voorverwarmde borden.
- Strooi de gremolata over de lamskoteletten.
- Giet ¾ dl water in de pan en roer het aanbaksel los van de pan bodem.
Menusuggestie
Lekker met sperzieboontjes en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram sperziebonen
- 6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergieinfo: raadpleeg voor het gebruik van margarine de merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden per persoon
Recept | |
Energie | 180 kcal |
Eiwit | 1 gram |
Koolhydraten | 35 gram |
Vet | 0 gram |
Verzadigd vet | 0 gram |
Vezels | 2 gram |