Zomer maak je zelf.
Gerecht voor 2 personen, bereidingstijd 0-15 minuten.
Ingrediënten
- Ca. 3½ dl (groente)bouillon
- 1 theelepel geraspte citroenschil
- 1 eetlepel citroensap
- 150-200 gram snelkook couscous
- 4 takjes koriander
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiding
- Breng de bouillon aan de kook.
- Doe de couscous in een kom en giet de bouillon er over.
- Roer er met een vork de geraspte citroenschil en het citroensap door en laat de couscous 10 minuten wellen.
- Was de koriander en knip het klein.
- Meng de koriander en de olie door de couscous.
Menusuggestie
Lekker met een lamslapje en tuinboontjes.
Hiervoor heb je nodig...
- 2 lamslapjes
- 400 gram tuinbonen
- 1 eetlepel vloeibare margarine
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | Menu | |
Energie | 305 kcal | 550 kcal |
Eiwit | 9 gram | 35 gram |
Koolhydraten | 50 gram | 60 gram |
Vet | 6 gram | 15 gram |
Verzadigd vet | 1 gram | 4 gram |
Vezels | 3 gram | 10 gram |
Bron
- Voedingscentrum