Zelf koken met verse ingrediënten is gezonder, voedzamer en hoeft helemaal niet lang te duren. Daarom zetten we regelmatig smaakvolle recepten op een rij. Van maaltijden die eenvoudig zijn te bereiden en zo lekker dat je je vingers nog lang aflikt. Gram voor gram gekeurd door de diëtisten van Valtaf.nl. Bovendien passen we op de calorieën. Door je in de keuken aan het werk te zetten en door vetarme ingrediënten op je boodschappenlijstje te zetten.
Aantal personen
1
Ingrediënten
- (ijsberg)sla, schaaltje
- half bolletje mozzarella (in stukjes gescheurd)
- 5 gehalveerde kerstomaatjes
- halve gele paprika in blokjes
- 5 radijsjes in plakjes
- basilicum
- dessertlepel olijfolie
- dessertlepel limoen/citroensap
- bolletje huzarensalade (50 gram)
Bereiding
Voeg de sla, mozzarella, kerstomaatjes, paprika en radijs bij elkaar. Maak een dressing van de olijfolie en limoensap. Snij de basilicum fijn en strooi deze over de salade. Serveer de salade op een bord met een bolletje huzarensalade. Heerlijk op een warme zomerdag.
Voedingswaarden
Energie
321kcal