Pittige roerbakschotel met kalfsvlees en tomaat

Aantal personen 
2

Ingrediënten

  • 200 gram kalfschnitzel, ongepaneerd in blokjes gesneden
  • 3 tomaten, in blokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 courgette, in blokjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 3 eetlepels chilisaus
  • 3 eetlepels ketchup
  • 300 gram gekookte zilvervliesrijst

Bereiding

  1. Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Bak de schnitzel aan beide kanten snel bruin. Voeg de courgette toe en laat deze kort bakken.
  2. Voeg de tomaat en ui toe en zet het vuur zacht. Laat dit voor een paar minuten zachtjes bakken.
  3. Voeg de chilisaus en ketchup toe en een scheutje water. Meng alles goed door elkaar en warm goed door.
  4. Serveer deze bij de gekookte rijst.

Voedingswaarden

Energie 
546kcal
Auteur