Zelf koken met verse ingrediënten is gezonder, voedzamer en hoeft helemaal niet lang te duren. Daarom zetten we regelmatig smaakvolle recepten op een rij. Van maaltijden die eenvoudig zijn te bereiden en zo lekker dat je je vingers nog lang aflikt. Gram voor gram gekeurd door de diëtisten van Valtaf.nl. Bovendien passen we op de calorieën. Door je in de keuken aan het werk te zetten en door vetarme ingrediënten op je boodschappenlijstje te zetten.
Aantal personen
4
Ingrediënten
- trosje druiven (20 stuks)
- klein blikje ananas (of vers)
- 100 gram Rettich
- bosje radijsjes
- 1 komkommer
- 1 winterpeen
Bereiding
Snij de komkommer, wortel en rettich in reepjes of blokjes. Voeg de stukjes ananas uit blik toe. Snij de radijsjes in plakjes. Halveer de druiven. Voeg alles bij elkaar.
Voedingswaarden
Energie
43kcal