Getty Images
Vegetarisch voorgerecht voor 4 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten
Ingrediënten
- 3 geroosterde paprika's (pot)
- 1 teentje knoflook
- 3 gepelde halve walnoten
- 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
- Mespunt chilivlokken
- Citroensap
Bereiding
- Snijd de paprika’s in stukken.
- Maak het teentje knoflook schoon.
- Hak de walnoten met de knoflook met een staafmixer of in de keukenmachine klein.
- Voeg de stukken paprika, de komijn en de chilivlokken toe en pureer alles fijn.
- Maak de puree op smaak met wat citroensap. Roer er eventueel een beetje water door.
Voedingswaarden per persoon
Recept | Menu | |
---|---|---|
Energie | 45 kcal | 95 kcal |
Eiwit | 1 gram | 3 gram |
Koolhydraten | 3 gram | 7 gram |
Vet | 3 gram | 6 gram |
Verzadigd vet | 0 gram | 0 gram |
Vezels | 1 gram | 4 gram |
Bron
- Voedingscentrum