Een hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 12-30 minuten.
Ingrediënten
- 100 gram champignons
- 2 bolletjes gember
- 1 kleine ui
- 2 plakken tofu à 100 gram
- Gemberpoeder (djahé)
- 2 eetlepels ketjap
Bereiding
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
- Snijd de gember fijn.
- Maak de ui schoon en snijd hem in ringen.
- Bestrooi de tofu met peper, heel weinig zout en wat gemberpoeder.
- Leg iedere plak tofu op een stuk aluminiumfolie.
- Verdeel de champignons, de uienringen en de gember over de tofu en druppel de ketjap er over.
- Vouw het aluminiumfolie goed dicht en laat de pakketjes in 20 minuten in een bodempje water in een pan heet worden.
Voedingswaarden per persoon
Recept | Menu | |
---|---|---|
Energie | 120 kcal | 355 kcal |
Eiwit | 8 gram | 15 gram |
Koolhydraten | 15 gram | 55 gram |
Vet | 3 gram | 6 gram |
Verzadigd vet | 0 gram | 1 gram |
Vezels | 2 gram | 10 gram |
Bron
- Voedingscentrum