Een hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
- 4 takjes peterselie
- ½ eetlepel honing
- 1 theelepel (balsamico)azijn
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 moten zalmfilet
Bereiding
- Verwarm de gril.
- Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
- Meng de peterselie met de honing, de azijn en de kappertjes.
- Bestrooi de zalm met peper en een beetje zout.
- Laat de zalm onder de hete grill in 6-8 minuten bruin en gaar worden. Geef het kappertjesmengsel er bij.
Voedingswaarden per persoon
Recept | Menu | |
---|---|---|
Energie | 245 kcal | 510 kcal |
Eiwit | 20 gram | 30 gram |
Koolhydraten | 5 gram | 45 gram |
Vet | 15 gram | 25 gram |
Verzadigd vet | 3 gram | 4 gram |
Vezels | 0 gram | 10 gram |
Bron
- Voedingscentrum