Getty Images
Even onder de grill en klaar! Dit overheerlijke hoofdgerecht heeft dan ook maar een bereidingstijd van 15-30 minuten.
Ingrediënten
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels zure room
- 2 eetlepels paneermeel
- 2 stukken visfilet (bijv. pangasius)
Bereiding
- Warm de grill voor op 175° C.
- Rooster het karwijzaad in een droge koekenpan goudbruin en neem de pan van het vuur.
- Roer er de mosterd, de zure room, het paneermeel en wat peper door.
- Bestrooi de vis met peper en een beetje zout en leg de vis in een ovenvaste schaal.
- Laat de vis onder de hete grill in ca. 10 minuten bruin en gaar worden. Bestrijk de vis met het mosterdmengsel en laat dit onder de grill in enkele minuten goudbruin kleuren.
Voedingswaarden per persoon
Recept | Menu | |
---|---|---|
Energie | 170 kcal | 340 kcal |
Eiwit | 25 gram | 30 gram |
Koolhydraten | 6 gram | 30 gram |
Vet | 5 gram | 8 gram |
Verzadigd vet | 3 gram | 4 gram |
Vezels | 0 gram | 10 gram |
Bron
- Voedingscentrum