Getty Images
Een hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van +30 minuten.
Ingrediënten
- 1 kleine ui
- 150 gram champignons
- 1 bosuitje
- 60 gram gemengde noten
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 2 eetlepels bloem
- 2 dl groentebouillon
- 4 vellen lasagne
- 25 gram geraspte belegen 30+ kaas
- 50 gram cottage cheese
Bereiding
- Maak de ui schoon en snijd hem klein.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
- Was de bosui en snijd hem in ringen.
- Hak de noten grof.
- Verwarm de margarine en fruit hierin de ui glazig.
- Voeg de bloem toe en warm dit goed door.
- Giet er bij gedeelten, onder goed roeren de bouillon bij tot een saus is ontstaan.
- Meng de champignons en de bosui door de saus en laat de saus enkele minuten zacht koken.
- Kook intussen de lasagne in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Roer de noten door de saus.
- Schep op ieder vel lasagne wat van de ragout en rol dit op.
- Leg de rolletjes in een ovenvaste schaal.
- Meng de kaas met de cottage chees en verdeel dit over de rolletjes.
- Laat de cannelloni onder een hete grill bruin kleuren.
Voedingswaarden per persoon
Recept | Menu | |
---|---|---|
Energie | 495 kcal | 595 kcal |
Eiwit | 20 gram | 25 gram |
Koolhydraten | 45 gram | 50 gram |
Vet | 25 gram | 30 gram |
Verzadigd vet | 5 gram | 6 gram |
Vezels | 5 gram | 8 gram |
Bron
- Voedingscentrum