Een vegetarisch hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten. ideaal voor de balansdag.
Ingrediënten
- 1 (rode) ui
- 1 paksoi
- 1 blikje ananasstukjes
- 1 eetlepel olie
- 1 gedroogd chilipepertje
- 1 groot blik of grote pot kapucijners
Bereiding
- Maak de ui en de paksoi schoon.
- Snijd de ui in snippers en de paksoi in repen.
- Laat de ananas uitlekken.
- Fruit de ui in de olie glazig.
- Roerbak de paksoi kort mee.
- Verkruimel het chilipepertje er boven. Voeg de blokjes ananas toe.
- Verwarm de kapucijners in het kookvocht en schep ze door het groente-ananasmengsel.
- Maak het gerecht op smaak met een beetje zout.
Voedingswaarden per persoon | |
Recept | |
Energie | 385 kcal |
Eiwit | 20 gram |
Koolhydraten | 50 gram |
Vet | 7 gram |
Verzadigd vet | 1 gram |
Vezels | 25 gram |
Bron
- Voedingscentrum