Voor lekkerbekken
Ingrediënten
- 150-175 gram noedels, mihoen of mie
- 1 ui
- 1 courgette
- 200 gram tilapiafilet
- 1 eetlepel olie
- ± 1 eetlepel currypasta
- 150 gram (diepvries)doperwten
- Citroensap
- Sojasaus of ketjap
Bereiding
- Kook de noedels gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Maak de groente schoon.
- Snijd de ui in snippers en de courgette in kleine blokjes.
- Snijd de tilapia in blokjes.
- Verwarm de olie en fruit hierin de ui met de currypasta tot het mengsel gaat geuren.
- Voeg de courgette toe en smoor de groente 5 minuten mee.
- Schep er de blokjes vis en de doperwtjes door en laat het geheel in enkele minuten gaar worden.
- Schep de uitgelekte noedels er door en verwarm het geheel al omscheppend.
- Maak het op smaak met wat citroensap en sojasaus.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | ||
Energie | 515 kcal | |
Eiwit | 35 gram | |
Koolhydraten | 70 gram | |
Vet | 8 gram | |
Verzadigd vet | 1 gram | |
Vezels | 9 gram |
Bron
- Voedingscentrum