Een hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
200 gram kippenlevertjes½ rode ui
150 gram (kastanje)champignons
300 gram doperwten (vers gedopt of uit diepvries)
1½ eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
- Spoel de levertjes af en dep ze met keukenpapier droog.
- Knip of snijd vliesjes weg.
- Snijd de halve ui in snippers.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Verwarm de margarine en bak hierin de kippenlevertjes in een paar minuten aan alle kanten bruin.
- Fruit de ui even mee.
- Voeg de doperwtjes toe met de champignons en roerbak alles in nog een paar minuten gaar.
Menusuggestie
Lekker met zilvervliesrijst.Hiervoor heb je nodig...
6 opscheplepels zilvervliesrijst
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Recept | Menu | |
Energie | 345 kcal | 615 kcal |
Eiwit | 30 gram | 35 gram |
Koolhydraten | 25 gram | 80 gram |
Vet | 10 gram | 15 gram |
Verzadigd vet | 2 gram | 2 gram |
Vezels | 9 gram | 10 gram |
Bron
- Voedingscentrum