Getty Images
Viskoekjes voor bij de nasi! Lekker met tomatensalade. Dit gerecht heeft een bereidingstijd van 30+ minuten en is geschikt voor 2 personen. Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 2 kleine aardappelen
- ½ bosuitje
- 1 teentje knoflook
- 200 gram koolvisfilet
- 1 ei
- 1 eetlepel olie
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze gaar.
- Laat de aardappelen afkoelen en maak ze met een vork fijn.
- Snijd het stukje bosui in kleine ringetjes.
- Pers het teentje knoflook boven de aardappelpuree uit.
- Snijd de vis heel fijn.
- Meng de vis, de bosui, het ei, peper en wat zout door de puree.
- Vorm er koekjes van en laat ze in de koelkast een half uur opstijven.
- Bak de viskoekjes in de hete olie in 15 minuten gaar en bruin.
Voedingswaarden per persoon
Recept | Menu | |
---|---|---|
Energie | 240 kcal | 590 kcal |
Eiwit | 40 gram | 50 gram |
Koolhydraten | 2 gram | 45 gram |
Vet | 9 gram | 25 gram |
Verzadigd vet | 2 gram | 5 gram |
Vezels | 1 gram | 5 gram |
Bron
- Voedingscentrum