Dit gezonde nagerecht heeft een bereidingstijd van 0-15 minuten. Ideaal voor de balansdag.
Ingrediënten
4 dadels, geconfijt
100 gram witte druiven zonder pit
Mespunt geraspte sinaasappelschil
2 eetlepels sinaasappelsap
Bereiding
- Snijd de dadels in de lengte in repen.
- Was de druiven en halveer ze.
- Roer de geraspte sinaasappelschil door het sinaasappelsap.
- Meng alles door elkaar en verdeel het over 2 glazen schaaltjes.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht pittige bonensoep met koriander en
volkorenbrood.
Voedingswaarden per persoon | ||
Recept | ||
Energie | 75 kcal | |
Eiwit | 1 gram | |
Koolhydraten | 15 gram | |
Vet | 0 gram | |
Verzadigd vet | 0 gram | |
Vezels | 2 gram |
Bron
- Voedingscentrum