Pure verwennerij.
Hoofdgerecht vor 2 personen, bereidingstijd 15-30 minuten.
Lekker met komkommersalade met munt en zilvervliesrijst.
Hiervoor heb je nodig...
6 opscheplepels zilvervliesrijst
Ingrediënten
- 2 kleine makrelen
- 2 theelepels currypasta
- 1 theelepel citroensap
- 2 eetlepels kokosmelk (blik)
- 1 eetlepel olie
Bereiding
- Dep de makrelen droog.
- Roer de currypasta met het citroensap en de kokosmelk los.
- Bestrijk de binnenkant van de makrelen met de pasta.
- Verwarm de olie in een koekenpan met een anti aanbak bodem.
- Bak hierin de makrelen aan beide zijden in ca. 15 minuten gaar en bruin.
Lekker met komkommersalade met munt en zilvervliesrijst.
Hiervoor heb je nodig...
6 opscheplepels zilvervliesrijst
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | Menu | |
Energie | 430 kcal | 745 kcal |
Eiwit | 20 gram | 25 gram |
Koolhydraten | 1 gram | 65 gram |
Vet | 40 gram | 40 gram |
Verzadigd vet | 10 gram | 10 gram |
Vezels | 0 gram | 4 gram |
Bron
- Voedingscentrum