Heerlijke soep met pasta.
Gerecht voor 2 personen, bereidingstijd: 0-15 minuten.
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 gegrilde paprika's (pot)
- 1 eetlepel olie
- 1 blik gepelde tomaten
- 3 dl bouillon (van tablet)
- 1 dunne prei
- 250 gram ravioli
- Basilicum
Bereiding
- Maak de ui en de knoflook schoon en snijd beide klein.
- Laat de paprika’s uitlekken en snijd ze in stukken.
- Verwarm de olie en fruit hierin de ui en de knoflook.
- Voeg de paprika’s, de gepelde tomaten met vocht en de bouillon toe en breng dit aan de kook.
- Kook de soep 5 minuten.
- Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
- Pureer de soep in de keukenmachine of met een staafmixer.
- Roer de prei en de ravioli door de soep en kook de ravioli hierin volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
- Maak de soep op smaak met peper en basilicum.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | Menu | |
Energie | 305 kcal | 470 kcal |
Eiwit | 10 gram | 20 gram |
Koolhydraten | 30 gram | 60 gram |
Vet | 15 gram | 15 gram |
Verzadigd vet | 4 gram | 4 gram |
Vezels | 6 gram | 10 gram |
Bron
- Voedingscentrum