Zaterdag: yoghurt met cranberries

Dit voorgerecht voor 2 personen heeft een bereidingstijd van 15-30 minuten.

Ingrediënten
  • 100 gram cranberries
  • 1 eetlepel honing
  • 2½ dl halfvolle yoghurt

Bereiding

  • Was de cranberries en kook ze in een paar lepels water in ca. 5 minuten tot de bessen openknappen.
  • Laat de cranberries afkoelen en schep er de honing door.
  • Verdeel de yoghurt over 2 schaaltjes en schep de cranberries er op.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht pasta met kip en pesto en gestoofde aubergine met courgette.

Hiervoor heb je nodig...

    1 aubergine
    1 courgette
    1 eetlepel olie

Voedingswaarden per persoon
  Recept
Energie
 105 kcal
Eiwit
 6 gram
Koolhydraten
 15 gram
Vet
 2 gram
Verzadigd vet
 1 gram
Vezels
 2 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum