Een hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 15-30 minuten. Ideaal voor de balansdag.
Ingrediënten
- 2 ribkarbonades
- 1 bosuitje
- 4 takjes selderij
- 1 eetlepel mosterd
- ½ eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
- Snijd de karbonades aan de zijkant in zodat er een zakje ontstaat.
- Maak het bosuitje schoon en snijd het in smalle ringen.
- Was de selderij en knip de blaadjes klein.
- Meng de helft van de bosui met de selderij en de mosterd.
- Vul hiermee de karbonades.
- Bak de karbonades in de hete margarine in ca. 15 minuten gaar en bruin. Bak de laatste minuut de rest van de ringetjes bosui mee.
- Neem het vlees uit de pan en schenk er 1 dl water bij. Roer het aanbaksel los van de panbodem en laat de jus even koken.
- Geef de jus bij het vlees.
Menusuggestie
Lekker met Chinese en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
600 gram chinese kool
6 kleine aardappelen
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden per persoon | ||
Recept | Menu | |
Energie | 235 kcal | 395 kcal |
Eiwit | 20 gram | 25 gram |
Koolhydraten | 2 gram | 35 gram |
Vet | 15 gram | 15 gram |
Verzadigd vet | 3 gram | 3 gram |
Vezels | 1 gram | 8 gram |