Dit nagerecht voor 2 personen heeft een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
- 1 halve mango
- 1 eetlepel suiker
- 2 dl halfvolle yoghurt
- 1½ dl koolzuurhoudend water
Bereiding
- Schil de halve mango en snijd het vruchtvlees van de pit.
- Pureer de mango met de suiker en de yoghurt met een staafmixer glad. Roer er het koolzuurhoudende bronwater door en verdeel dit over 2 hoge glazen.
- Serveer direct.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht Indiase pompoencurry met kikkererwten en
zilvervliesrijst.
Voedingswaarden per persoon | ||
Recept | ||
Energie | 140 kcal | |
Eitwit | 5 gram | |
Koolhydraten | 25 gram | |
Vet | 2 gram | |
Verzadigd vet | 1 gram | |
Vezels | 1 gram |
Bron
- Voedingscentrum