Een voorgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
- 200 gram middelgrote champignons
- 1 eetlepel pesto
- 8 basilicumblaadjes
Bereiding
- Maak de champignons schoon.
- Verdun de pesto met 1 eetlepel water en schep dit door de champignons.
- Dek de schaal af met plasticfolie en verwarm de champignons in de magnetron 1 minuut tot de champignons heet zijn. Of verwarm de champignons met de pesto en het water al roerend in een pannetje.
- Meng er de klein geknipte basilicum door.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht varkenshaas met salie, snijbonen en aardappelen.
Voedingswaarden per persoon | |
Recept | |
Energie | 60 kcal |
Eiwit | 4 gram |
Koolhydraten | 1 gram |
Vet | 4 gram |
Verzadigd vet | 1 gram |
Vezels | 2 gram |
Bron
- Voedingscentrum