Een voorgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
- 1 kleine ui
- 1 stengel bleekselderij
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 3 dl bouillon
- 100 gram doperwten (diepvries)
- 2 plakjes rookvlees
Bereiding
- Maak de ui en de bleekselderij schoon.
- Snijd de ui in snippers en de bleekselderij in boogjes.
- Bewaar de groene blaadjes van de bleekselderij voor garnering.
- Fruit de ui, de bleekselderij en de kerrie in de margarine zacht.
- Voeg de bouillon en de doperwten toe en kook de soep 10 minuten.
- Snijd het rookvlees en de selderijblaadjes in reepjes.
- Roer dit door de soep.
Lekker met als hoofdgerecht karbonade gevuld met kruiden, Chinese kool en aardappelen.
Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon en margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden per persoon | |
Recept | |
Energie | 120 kcal |
Eiwit | 6 gram |
Koolhydraten | 10 gram |
Vet | 6 gram |
Verzadigd vet | 1 gram |
Vezels | 3 gram |
Bron
- Voedingscentrum