Menu met Deens vruchtentoetje.
Hoofdgerecht voor 2 personen, snel te bereiden in 15 minuten.
Ingrediënten
2 bieflapjes
1½ eetlepel pesto
1 plakje rauwe ham
1 eetlepel vloeibare margarine
1 dl bouillon (tablet)
Bereiding
- Leg op het vlees een stukje plastic folie en klop het vlees wat plat.
- Bestrijk de bieflapjes met 1 eetlepel pesto en leg op ieder lapje een half plakje rauwe ham.
- Rol het vlees op.
- Bak de rolletjes in de hete margarine in 10 minuten bruin en rosé.
- Neem ze uit de pan en houd ze warm.
- Maak een pittige jus met de bouillon en de rest van de pesto.
Lekker met worteltjes met peultjes en krielaardappeltjes.
Hiervoor heb je nodig...
300 gram wortelen
100 gram peultjes
400 gram krielaardappeltjes
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | Menu | |
Energie | 215 kcal | 445 kcal |
Eiwit | 25 gram | 30 gram |
Koolhydraten | 1 gram | 45 gram |
Vet | 15 gram | 15 gram |
Verzadigd vet | 3 gram | 3 gram |
Vezels | 0 gram | 9 gram |
Bron
- Voedingscentrum