Iedereen chefkok.
Voorgerecht voor 2 personen, bereidingstijd: 0-15 minuten.
Lekker met als hoofdgerecht lamsfilet met hazelnootsaus, witlof en aardappelen.
Ingrediënten
- 1 kropje rode sla
- Stukje komkommer
- 1 plakje bacon
- 3 takjes peterselie
- 1 eetlepel kappertjes
- ½ eetlepel azijn
Bereiding
- Maak de sla schoon en scheur de bladen in stukjes.
- Was de komkommer en snijd het in blokjes.
- Verdeel de groente over 2 borden.
- Bak de bacon in een droge koekenpan bruin en knapperig.
- Was de peterselie en knip de takjes klein.
- Neem de bacon uit de pan en verkruimel het.
- Verwarm de kappertjes met de azijn in de pan en voeg de peterselie en 2 eetlepels water toe.
- Schep de dressing over de groente en strooi de baconkruimels er over.
Lekker met als hoofdgerecht lamsfilet met hazelnootsaus, witlof en aardappelen.
Voedingswaarden per persoon | ||
---|---|---|
Recept | ||
Energie | 15 kcal | |
Eiwit | 1 gram | |
Koolhydraten | 1 gram | |
Vet | 0 gram | |
Verzadigd vet | 0 gram | |
Vezels | 1 gram |
Bron
- Voedingscentrum