Getty Images
Snel bijgerecht, uit de wok!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 (rode) ui
- 700 gram chinese kool
- 2 bolletjes gember op siroop
- 1 eetlepel olie
- 1 eetlepel gembersiroop
- 1 eetlepel sojasaus
Bereiding
- Maak de groente schoon.
- Snijd de ui in snippers en de kool in repen.
- Snijd de gember fijn.
- Fruit de ui in de olie glazig.
- Roerbak de Chinese kool enkele minuten mee.
- Voeg de gember, de gembersiroop en de sojasaus toe en warm het geheel goed door.
Menusuggestie
Lekker met geroerbakte reepjes bief en zilvervliesrijst..
Hiervoor heb je nodig...
- 150 gram bieflap
- 1 eetlepel olie
- 6 opscheplepels zilvervliesrijst
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van ketjap raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
160kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
20 gram
Vezels
7 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
1000 milligram
Bron
- Voedingscentrum