Crostini verdura

Getty Images

Een heerlijke crostini verdura vooraf. Dat wordt smullen!

Crostini verdura

Ingrediënten


  • 1 bruine afbakpistolet
  • 1 rijpe tomaat
  • 1 bosuitje
  • 1 theelepel (olijf)olie
  • (balsamico)azijn
  • Handje rucola

Bereiding

  1. Warm de gril voor op de hoogste stand.
  2. Snijd het pistoletje in dunne plakjes.
  3. Rooster de sneetjes onder de hete gril in ca. 1 minuut bruin.
  4. Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  5. Maak het bosuitje schoon en snijd het in smalle ringen.
  6. Meng de bosui met de tomaat en voeg de olie, wat azijn, peper en een beetje zout toe.
  7. Beleg de sneetjes brood met rucola en verdeel het tomatenmengsel er over.

Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht tagliatelle met spinazie en champignons.

Voedingswaarden per persoon
      Recept
Energie     105 kcal
Eiwit     3 gram
Koolhydraten     15 gram
Vet     3 gram
Verzadigd vet     1 gram
Vezels     2 gram

 

Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum