Getty Images
Het stoven zorgt ervoor dat de smaken van de wortel en de appel in elkaar over gaan.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+
Ingrediënten
- 400 gram bospeen
- 1 appel (geen goudreinet)
- 1 eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
- Schrap de worteltjes en halveer de dikke stukken.
- Schil de appel en snijd hem in kleine blokjes.
- Doe de worteltjes met de blokjes appel en de margarine in een pan en doe er een sluitend deksel op.
- Stoof de worteltjes op klein vuur in ca. 15 minuten gaar.
Menusuggestie
Lekker met gebakken tartaar en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
- 2 tartaartjes
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 6 aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van margarine raadpleeg je merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Ingrediënten over?
Worteltjes, bospeen:
Bewaar worteltjes in de koelkast, dan blijven ze lekker knapperig.
Voedingswaarden
Energie
445kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
50 gram
Vezels
9 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Zout
400 milligram