Getty Images
Heerlijke gestoofde venkel binnen 30 minuten klaar. Eetsmakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 - 30 minuten
Ingrediënten
- 2 venkelknollen
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 2 theelepels tomatenpuree
- 1 dl groentebouillon
Bereiding
- Maak de venkel schoon, verwijder de onderste schijf en de steel. Bewaar het venkelgroen.
- Snijd de venkel in dunne plakken.
- Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin de venkel onder af en toe omscheppen ca. 5 minuten.
- Strooi er peper over.
- Roer de tomatenpuree door de bouillon en schenk dit bij de venkel.
- Stoof de groente in 20 minuten gaar.
- Strooi het klein geknipte venkelgroen er over.
Menusuggestie
Lekker met een vegetarische burger en aardappelen.
Hiervoor heb je nodig...
2 vegetarische burgers
1 eetlepel vloeibare margarine
6 kleine aardappelen
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarden
Energie
85kcal
Eiwit
2 gram
Koolhydraten
5 gram
Vezels
5 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
890 milligram
Bron
- Voedingscentrum