Getty Images
Een lekker nagerecht!
Kaneelpeertjes met vanillevla
Informatie
- 2 personen
- 30+ minuten
- Nagerecht
Ingrediënten
- 2 eetlepels suiker
- 2 theelepels kaneel
- 2 rijpe peren
- 1 dl magere vanillevla
- 2 kaneelbeschuitjes
Bereiding
- Breng 1 dl water aan de kook en los hierin de suiker op.
- Voeg de kaneel toe.
- Schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis.
- Laat de peren in het suikerwater tegen de kook aan in 5 minuten zacht worden.
- Laat de peren in het water afkoelen.
- Leg de perenhelften op 2 borden en schenk de vanillevla er over.
- Stuif er nog wat kaneel over en geef de kaneelbeschuitjes er bij.
Voedingswaarden per persoon | ||
Recept | ||
Energie | 205 kcal | |
Eiwit | 3 gram | |
Koolhydraten | 45 gram | |
Vet | 0 gram | |
Verzadigd vet | 0 gram | |
Vezels | 2 gram |
Bron
- Voedingscentrum