Getty Images
Een heerlijk nagerecht! In een handomdraai gemaakt.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15
Ingrediënten
- 1 mango
- Een halve sinaasappel
- 1 kiwi
- 2 dl magere yoghurt
Bereiding
- Schil de mango met een dunschiller, snijd het vruchtvlees in plakken van de pit.
- Pers de halve sinaasappel uit.
- Pureer de mango het met het sinaasappelsap met een staafmixer tot een gladde saus.
- Schil de kiwi en snijd hem in plakjes.
- Schenk in twee grote glazen een laagje yoghurt met daarop plakken kiwi en de mangosaus.
- Garneer met een half plakje kiwi.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht macaroni met romige champignons en Ijsbergsla met radijs.
Ingrediënten over?
Kiwi:
Bewaar exotisch fruit, zoals kiwi buiten de koelkast op een droge plek.
Voedingswaarden
Energie
165kcal
Eiwit
6 gram
Koolhydraten
30 gram
Vezels
4 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
110 milligram
Bron
- Voedingscentrum