Getty Images
Heerlijk vegetarisch!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 3 bosuitjes
- 1½ eetlepel vloeibare margarine
- 3 eieren
- 3 eetlepels halfvolle melk
- 4 blaadjes lavas (maggiplant) of bladselderij
- 25 gram geraspte belegen 30+ kaas
Bereiding
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
- Smoor de uienringetjes in de margarine enkele minuten.
- Voeg wat peper toe.
- Klop de eieren los met de melk en roer er de kleingesneden lavas en wat peper door.
- Schenk de eieren over de uitjes en strooi de kaas erover.
- Bak de omelet op laag vuur tot het ei is gestold.
Dieet info
Vegetarisch
Allergie info
Vrij van gluten. Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Ingrediënten over?
Geraspte kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
Menusuggestie
Lekker met andijviesalade met kruidencroutons en volkorenbrood. Hiervoor heb je nodig...
- Andijviesalade met kruidencroutons
- 4 sneden volkorenbrood
Voedingswaarden
Energie
225kcal
Eiwit
15 gram
Koolhydraten
5 gram
Vezels
1 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
5 gram
Zout
600 milligram
Bron
- Voedingscentrum