Getty Images
Pasta op z'n vegetarisch! Haal Italië in huis met dit overheerlijke, gemakkelijk te bereiden gerecht. Buon appetito!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 150 gram volkoren vlindermacaroni of spaghetti
- 1 bosui
- 1 vleestomaat
- 16 zwarte olijven zonder pit
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 eetlepel olijfolie
- Oregano
Bereiding
- Breng ruim water aan de kook en kook hierin de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
- Maak de bosui schoon en snijd hem in ringetjes.
- Ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees klein.
- Snijd de olijven klein.
- Verwarm de olie en bak hierin de uienringetjes zacht.
- Voeg de stukjes tomaat, de olijven en de kappertjes toe en warm dit goed door.
- Giet de gare pasta af en schep dit door het mengsel. Maak op smaak met peper en wat oregano.
Menusuggestie
Lekker met gekookt ei en broccoli.
Hiervoor heb je nodig...
- 4 eieren
- 400 gram broccoli
Voedingswaarden
Energie
330kcal
Eiwit
10 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
10 gram
Vet
9 gram
Verzadigd vet
1 gram
Zout
1480 milligram
Bron
- Voedingscentrum