Getty Images
Heerlijke pasta met vlees en groente. Staat binnen een half uurtje op tafel! Eet smakelijk.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
30+ minuten
Ingrediënten
- 1 venkelknol
- 1 teentje knoflook
- 75 gram salami
- 25 gram rauwe ham
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 gedroogd pepertje
- 150-200 gram volkoren penne
Bereiding
- Was de venkel onder stromend water. Verwijder de onderste schijf en de stelen. Bewaar het fijne groen.
- Snijd de venkel in smalle repen.
- Maak de knoflook schoon en snijd het teentje klein.
- Snijd de salami en de rauwe ham in reepjes.
- Bak de salami in een pan langzaam bruin.
- Bak de rauwe ham, de venkel en de knoflook even mee.
- Voeg de gepelde tomaten toe en verkruimel het pepertje er boven. Laat de saus 10 minuten pruttelen.
- Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Laat de penne uitlekken en schep de pasta door de saus.
- Strooi het fijne venkelgroen er over.
Voedingswaarden
Energie
535kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
65 gram
Vezels
10 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
6 gram
Bron
- Voedingscentrum