Getty Images
In slechts 15 minuutjes staat dit heerlijke gerecht op tafel!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 400 gram snijbonen
- 4 zongedroogde tomaatjes in olie
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel bonenkruid
- 1 kleine pot witte bonen
- 100 gram kerstomaatjes
- 100 gram feta light (10% vet)
Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de ui en de knoflook in snippers en de snijbonen in ruiten. Snijd de tomaatjes in reepjes. Fruit de ui en de knoflook met het bonenkruid in de olie zacht. Voeg de reepjes tomaat, de snijbonen en wat water toe. Stoof de snijbonen in ca. 8 minuten gaar.
- Laat de witte bonen uitlekken. Was de kerstomaatjes en halveer ze. Schep de witte bonen, de tomaatjes en de blokjes feta door de snijbonen en warm dit goed door.
Voedingswaarden
Energie
420kcal
Eiwit
25 gram
Koolhydraten
45 gram
Vezels
20 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
4 gram
Bron
- Voedingscentrum