Snijboontjes met witte bonen en feta

Getty Images

In slechts 15 minuutjes staat dit heerlijke gerecht op tafel!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
0-15 minuten

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 400 gram snijbonen
  • 4 zongedroogde tomaatjes in olie
  • 1 eetlepel olie
  • 1 theelepel bonenkruid
  • 1 kleine pot witte bonen
  • 100 gram kerstomaatjes
  • 100 gram feta light (10% vet)

Bereiding

  1. Maak de groente schoon. Snijd de ui en de knoflook in snippers en de snijbonen in ruiten. Snijd de tomaatjes in reepjes. Fruit de ui en de knoflook met het bonenkruid in de olie zacht. Voeg de reepjes tomaat, de snijbonen en wat water toe. Stoof de snijbonen in ca. 8 minuten gaar.
  2. Laat de witte bonen uitlekken. Was de kerstomaatjes en halveer ze. Schep de witte bonen, de tomaatjes en de blokjes feta door de snijbonen en warm dit goed door.

Voedingswaarden

Energie 
420kcal
Eiwit 
25 gram
Koolhydraten 
45 gram
Vezels 
20 gram
Vet 
10 gram
Verzadigd vet 
4 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum