Getty Images
Verse vis van de grill. Geniet samen van een zalmforel met kaas. Binnen een half uurtje klaar en geschikt voor twee personen. Eet smakelijk!
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 -30 minuten
Ingrediënten
- 100 gram cottage cheese
- Dille (vers of uit de diepvries)
- 2 kleine zalmforellen
- 2 plakjes ontbijtspek
- Rozemarijn
Bereiding
- Warm de grill voor.
- Vermeng de hüttenkäse (cottage cheese) met wat peper en royaal dille.
- Maak de forellen schoon en vul de buikholtes met het mengsel. Bestrooi de vissen met peper.
- Leg de forellen in een ovenvaste schaal en laat ze ca. 15 cm. onder de grill in ca. 8 minuten bruin kleuren.
- Keer de vissen en bedek ze met een plakje ontbijtspek.
- Grill de vis in nog ca. 10 minuten bruin en gaar.
- Strooi er wat rozemarijn over.
Menusuggestie
Lekker met sperziebonen en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
- 400 gram sperziebonen
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Voedingswaarden
Energie
300kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
2 gram
Vezels
0 gram
Vet
20 gram
Verzadigd vet
5 gram
Bron
- Voedingscentrum