Zalmforel à la Vincent

Getty Images

Verse vis van de grill. Geniet samen van een zalmforel met kaas. Binnen een half uurtje klaar en geschikt voor twee personen. Eet smakelijk!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15 -30 minuten

Ingrediënten

  • 100 gram cottage cheese
  • Dille (vers of uit de diepvries)
  • 2 kleine zalmforellen
  • 2 plakjes ontbijtspek
  • Rozemarijn

Bereiding

  1. Warm de grill voor.
  2. Vermeng de hüttenkäse (cottage cheese) met wat peper en royaal dille.
  3. Maak de forellen schoon en vul de buikholtes met het mengsel. Bestrooi de vissen met peper.
  4. Leg de forellen in een ovenvaste schaal en laat ze ca. 15 cm. onder de grill in ca. 8 minuten bruin kleuren.
  5. Keer de vissen en bedek ze met een plakje ontbijtspek.
  6. Grill de vis in nog ca. 10 minuten bruin en gaar.
  7. Strooi er wat rozemarijn over.


Menusuggestie

Lekker met sperziebonen en aardappelpuree.


Hiervoor heb je nodig...

  • 400 gram sperziebonen
  • 6 opscheplepels aardappelpuree

Voedingswaarden

Energie 
300kcal
Eiwit 
30 gram
Koolhydraten 
2 gram
Vezels 
0 gram
Vet 
20 gram
Verzadigd vet 
5 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum